Wie zijn wij?

Voorstelling

Op 10 augustus 1979 zag ELCALUX cv voor het eerst het levenslicht onder leiding van Maurits Van Cauteren. De firma had als doel het plaatsen van algemene elektrische installaties in gebouwen.

ELCALUX cv profileerde zich als klein gespecialiseerd bedrijf in elektrische verwarming en elektrische installaties in residentiƫle woningbouw en werd omgevormd tot ELCALUX bvba.

Eind jaren 90 kende aardgas een flinke opmars en is beslist om de activiteiten te verruimen met verwarming op aardgas, ventilatie, sanitaire installaties en intelligente domotica toepassingen.

Dankzij deze succesformule kon ELCALUX bvba toe zich ook op grotere projecten toe te leggen.

Vandaag staat het bedrijf onder leiding van Jurgen Van Cauteren samen met Sven Van Cauteren die de leidingen heeft over de werven in uitvoering.

De familiale aard van het bedrijf, jarenlange ervaring en vakbekwaamheid van ons personeel staan garant voor tot in de puntjes uitgevoerde installaties op maat van onze klanten.

Ons doel is meer dan ooit energiezuinige maar toch budgetvriendelijke installaties af te leveren. Samen met u bekijken we welke vorm van hernieuwbare energie voor u het meest rendabel is.

Als Rescert gecertificeerd installatiebedrijf geven we u graag advies over het aanwenden van alternatieve energiebronnen zoals warmtepomp, PV-installatie, warmtepompboiler,..

Dit van particuliere woningen, appartementsgebouwen tot grote residentiƫle projecten.